středa 24. dubna 2013

AKCE V TCHIBO

Pozor! V Tchibu je akce! Právě nyní si zde můžete vytvořit klubovou kartu, protože nyní je registrace ZDARMA! Akce platí pouze do konce měsíce. V Tchibu jen požádáte o vytvoření, dají vám formulář, ten vyplníte a vše je hotovo. Za cca měsíc vám přijde z Německa karta. 
A k čemu tato karta je? Za každých utracených 10kč získáte jedno "Věrnostní zrno". Věrností zrna můžete později využít například za různé prémie. Můžete je využít v kamenném obchodě i přes internet. Já a Klára, jsme si kartu už založily, stále nepřišla, ale my se už na naší TchiboCard těšíme - máme rády karty. :DD 
 Tak neváhejte a taky si ji běžte založit!
 Káva v Tchibu i zákusky jsou moc dobré a za skvělou cenu, levnější než konkurenční kavárny, ale přitom kvalitativně vyjde myslím si na stejno. :)
 Dole na velkém papíru je papírová karta, kterou využívám dokud mi nepřijde plastová. 


To je účet za kartu. 0kč, ale pouze do konce měsíce. Tak šup šup :)
PS: Už jsme překročily hranici 1000 návštěv! Právě v tuto chvíli máme návštěvnost 1010- magické číslo. :DD Všem co k nám chodí, nebo sem náhodou jen na chvilku zabloudili moc děkujeme a doufáme, že se z vašich návštěv stane pravidelnost. Tak a teď už vážně komentujte, jinak doopravdy nevíme, komu poslat dárek z Giveaway. Více o článku naleznete ZDE . 

Pavlína H.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Jsme moc rády, za všechny vaše komentáře :)